Uw vergoeding & Contracten met de zorgverzekeraars

Hieronder leest u informatie over de vergoeding van de behandelingen gegeven door Francis Lanen, psychosomatisch oefentherapeute Cesar.

De psychosomatische oefentherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Dit geldt ook voor jongeren onder de 18 jaar. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft krijgt u zelf de nota en kunt u in de praktijk Pinnen.

Ik heb per 2023 wél contracten afgesloten met:

Francis Lanen, psychosomatisch oefentherapeute in Waalwijk, heeft voor 2023 contracten afgesloten met VGZ en CZ en hun dochterondernemingen.

Naam praktijk: Paramedische praktijk F.M. Lanen-de Haan
Praktijk AGB: 07062256
Persoonlijk AGB: 07063894

Bent u bij een andere verzekeraar verzekerd dan bent u nog steeds van harte welkom

De vergoeding loopt dan via uzelf. U voldoet de behandeling a € 55,- via een PIN betaling in de praktijk en ontvangt hiervoor aan het einde van de maand een nota. U dient deze nota zelf in bij uw zorgverzekeraar en ontvangt dan een (gedeeltelijke) vergoeding. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw polisvoorwaarden welke u kunt vinden in uw zorgpolis. Bij een restitutie aanvullende verzekering krijgt u 100% vergoed.

Bij VGZ en CZ zorgverzekeraars loopt de vergoeding direct via Vecozo . Ik dien de declaratie in bij uw verzekering en de betaling volgt direct aan mijn praktijk.

U kunt uw overzicht van de behandelingen altijd online bekijken bij uw zorgverzekeraar of op uw afsprakenkaart bijhouden maar ook gewoon bij mij opvragen.

Ik hoop u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben.

Francis Lanen