Slaaptherapie – “slaaplessen”

volgens de oefentherapie & psychosomatiek

Slaaptherapie “slaaplessen” zelfhulpboek voor mensen met slaapproblemen

Slapen ondersteunt het herstellend vermogen van lichaam en geest. Goed slapen is dan ook belangrijk bij het creëren van de juiste balans in uw leven.

Spanningen, drukte, verveling, leegte, verdriet, ongemakken, pijn, zorgen, problemen en angsten kunnen de balans verstoren en slaapproblemen veroorzaken. Een goede nachtrust komt binnen handbereik wanneer u de combinatie van gedrag, gevoelens en gedachten weer op de rit zet.

Psychosomatisch Oefentherapeute Francis Lanen – de Haan heeft ruim 20 jaar ervaring in het bieden van slaaptherapie. In dit verfrissende boek leert zij u – met oefeningen en inzicht in uw gedrag – grip te krijgen op uw persoonlijke, slaapverstorende elementen. De oplossingen, tips en unieke slaapoefeningen helpen u de rust weer in uw hoofd toe te laten en een gezond slaapgedrag te ontwikkelen.

U kunt ’t boek en de slaapoefeningen (mp3) kopen in de  

> Webshop

Of vraag hier een gratis inkijkexemplaar aan!

Slaaptherapie (slaaptraining) door Oefentherapeuten.

Hieronder kunt u doorklikken naar de adressen van de therapeuten die u kunnen helpen met uw slaapproblemen. Deze oefentherapeuten Cesar of Mensendieck zijn specifiek bijgeschoold op het gebied van slaapproblematiek. De adressenlijst wordt periodiek bijgewerkt, omdat er steeds nieuwe therapeuten bijkomen.

boek

Wilt u ter kennismaking
een GRATIS inkijkexemplaar
ontvangen van dit boek?

Inkijkexemplaar

 


Adressen Slaaptherapie

In het volgende overzicht kunt u een gecertificeerde slaaptherapeut bij u in de buurt vinden . . .

Adressen


Voor Verwijzers

U kunt hier de mogelijke indicaties, signalen van slaapproblemen en uitleg over onze aanpak vinden . . .

Uitleg