Onverklaarbare pijn in benen of armen

U heeft pijn in uw spieren of gewrichten van uw armen en/of benen. Het duidt niet op een bestaande klacht en niemand die u gesproken heeft weet er echt raad mee. U heeft misschien al van alles geprobeerd, maar niets helpt. De pijn verspringt ook steeds, waardoor er geen touw aan vast te knopen is…..wat is dit dan?

Wanneer wij actief zijn, van alles ondernemen en creëren hebben wij als eerste hierbij onze benen en armen nodig. Dat zijn de uitvoerders van ons “doen”.

Wanneer onverklaarbare pijn ontstaat kan dit betekenen:

Dat uw lichaam aangeeft, “het is welletjes geweest” met al dat “doen”. Het gaat u belemmeren in het voortgaan, in het handelen en in het actief zijn. Wanneer u uzelf voorbij loopt, veel te weinig toekomt aan uzelf en wat u eigenlijk het liefste doet, dan zorgt uw lichaam hier wel voor. De manier waarop bevalt u echter niet zo goed. Pijn is niet fijn. U zou deze pijn het liefste wegwensen.

Vaak luistert u pas naar de boodschap achter de pijn, als u stevig genoeg uit het veld wordt geslagen. Juist daarom is de pijn ONVERKLAARBAAR. Want als het logisch was of makkelijk behandelbaar zou zijn, zou u de pijn in grip hebben en daardoor de draad gewoon weer oppakken en doorgaan met vooral VEEL te “doen”.

Dit is geen toeval!

Dit is exact wat uw lichaam u met deze klachten wil vertellen.

Hoe kunt u verbetering brengen in uw klachten?

U moet enigszins gas terug gaan nemen. Zeker niet bij de pakken neerzitten, maar terugkomen in een gezonde balans tussen dingen die u wilt doen en dingen die u moet doen. Er moet ook voldoende tijd overblijven voor uzelf. Uw eigen kwaliteitsmomenten, waarin u kan doen wat u graag wilt.

U staat zelf even in de agenda ingepland.

Psychosomatiek therapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder tussenkomst van uw huisarts een afspraak kunt maken.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten of om u aan te melden voor Psychosomatiek therapie.